Home Kinderpretparken België

Kinderpretparken België

In België bevinden zich 4 grote pretparken verspreid over het land: Bellewaerde Park, Bobbejaanland, Plopsaland en Walibi Belgium. Elk park heeft z’n eigen, unieke uitstraling en aantrekkingskracht.

Lees meer...

 


Bellewaerde Park is een natuurrijk park. Het biedt een unieke combinatie van attracties en exotische dieren in een wereld van verschillende themagebieden (te weten: Canada, India, Kids Park, Far West, Jungle en Mexico).

Lees meer...

 


Bobbejaanland is een gezellig Belgisch familiepark, gelegen in de Kempen. Er zijn tal van attracties. Vele attracties zijn overdekt. Het park bracht in 2004 maar liefst 3 nieuwe attracties voor de bezoekers: Tyfoon, Sledgehammer en Oki Doki.

Lees meer...

 


Het voormalige Meli-park werd thuishaven voor dit themapark voor kinderen. In Plopsaland kunnen jong en oud een dagje boordevol plezier meemaken. Dit alles met de favoriete figuren van Studio 100, zoals Samson en Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat en vele anderen.

Lees meer...

 


Walibi Belgium, het voormalige Six Flags Belgium, is verdeeld in een aantal themagebieden. Allereerst is er France, met als nieuwe topper Loup Garou, oftewel Weerwolf, een wooden coaster. French Cancan is ook een nieuwkomer aldaar. Een ander belangrijk gebied is uiteraard Duizend en één nacht: met Cobra (Boomerang) en Palais du "Génie" (Mad House) als publiekstrekkers.

Lees meer...